Pizza
2 pizzor
2 paket färdig surdegspizzabotten
Torkad oregano
1 paket krossade/passerade tomater
2 msk tomatpuré
Torkad basilika
1 tsk socker
1 msk olivolja
Blanda och koka tomatsåsen.
- Svamptopping:
- Tomatsås
- 2 paket mozarella (strimlad)
- 2 nävar champinjoner (skivade)
- 150g gorgonzola
- Färsk rosmarin
- Rosépeppar
- Chevretopping:
- Crème fraîche
- 2 paket mozarella (strimlad)
- 2 päron (skivade)
- Chèvre
- Pinjenötter
- Honung
Strimla, skiva, hacka topping.
För bästa krispighet i botten: Värm ungnen med plåtarna i. Baka pizzorna på bakplåtspapper och flytta sedan över på en varm plåt när den ska in i ugnen. Baka en pizza i taget även om du har varmluftsugn.